Visita de la XI promoció del Màster en Enginyeria del Manteniment

L’Hospitalet de l’Infant, 11 de juliol. El passat divendres 8 de juliol, part dels membres que han conformat la última promoció del Màster en Enginyeria del Manteniment van visitar la central nuclear de Vandellòs II. La visita va començar a la seu, on es va projectar un vídeo informatiu de les centrals de Vandellòs II i d’Ascó I i II. Després del visionat, es van resoldre els primers dubtes i es va començar l’explicació del funcionament de la planta nuclear.

A més a més, en aquest primer col·loqui, el tema de la seguretat nuclear va estar present arran de l’explicació del que va succeir a Fukushima.

A continuació, es va guiar al grup per les diferents instal·lacions de la planta, mostrant-los així la Sala de Control, l’Edifici Diesel, les turbines, la Casa de Bombes, el Sistema EJ, la Planta d’Aigües o el Canal de Descàrrega i fins i tot, l’Edifici de Combustible, entrant d’aquesta forma a zona controlada i requerint una protecció especial.

Al llarg de la visita, els membres van poder observar com funciona la planta, les diferents especificitats de cada instal·lació i, en definitiva, van entendre com es produeix l’energia elèctrica.