centre d'informació

El Centre d’Informació de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II permet conèixer de forma interactiva el funcionament i el dia a dia d’una central nuclear. Interactuant amb una trentena de panells, els visitants tenen l’oportunitat d’entendre de forma amena conceptes sobre energia i sobre l’energia nuclear en particular.

Coneixement a l'abast de tothom

L’energia nuclear és una de les principals fonts de generació elèctrica a Espanya i una eina estratègica en la lluita contra el canvi climàtic. Malgrat tot, segueix sent una gran desconeguda per a moltes persones. El Centre d’Informació posa coneixement objectiu a l’abast de tothom.

Accedeix al tour virtual

El Centre dedica més de 1.000 m2 a la divulgació de l’energia.

Per a tots els públics

Els mòduls s’adapten a públics de totes les edats i perfils: estudiants de secundària, estudiants universitaris, col·lectius, agrupacions i públic en general.

Els continguts es presenten de forma propera i pedagògica, de manera que permeten aprofundir en aspectes generals de l’energia com les fonts, la freqüència i la longitud de l’ona o la intensitat o el funcionament de les turbines; i també en el coneixement de l’energia nuclear: la seguretat, la sala de control o la fissió nuclear, entre d’altres.

Crear consciència

L’energia nuclear és una de les principals fonts de generació elèctrica a Espanya i una aportació de gran valor en la lluita contra el canvi climàtic. El Centre d’Informació d’ANAV acosta als visitants el funcionament i el dia a dia d’una central nuclear.

 

Ciència positiva

El Centre d’Informació serveix de plató a Ciència Positiva, una sèrie de vídeos divulgatius sobre ciència i tecnologia nuclear que condueix Ferran Tarrasa, enginyer nuclear a ANAV. Fent servir un to proper i l’animació gràfica com a suport, les càpsules pretenen facilitar la comprensió de conceptes teòrics i pràctics de l’energia i trencar esterotips sobre el dia a dia en el funcionament de les centrals nuclears.

Vols venir en grup?

  Nom *

  Cognoms *

  Email *

  Missatge *

  He llegit i accepto la Política de Privacitat*

  Contacte

  Política de Privacitat

  L’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II,  A.I.E tractarà les seves dades amb la finalitat de possibilitar la gestió de la seva sol·licitud o consulta a través del Centre d’Informació d’ANAV. Vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets. Per veure més informació entri aquí .