Passió per la ciència

Com podem estalviar energia?¿Què és un kilowatt-hora? ¿Què són les radiacions ionitzants? hi ha Moltes preguntes relacionades amb l’energia i l’energia nuclear en particular.

ANAV

El Centre d’Informació de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) és un espai interactiu on trobar respostes, i per què no, plantejar-se noves preguntes.

“Obligat interactuar, tocar i jugar”

centre-informació-9-490x179

El Centre d’Informació d’ANAV és un espai concebut per aprofundir en el coneixement de l’energia d’una forma lúdica, mitjançant l’experimentació. La proposta didàctica és fruit del treball d’un equip multidisciplinari dirigit per Manuel Toharia, director del Museu de les Ciències Príncep Felip de València. Està configurat com un espai obert, viu, adaptable i dinàmic, un lloc on acollir, mostrar i explicar en la línia d’altres moderns centres de divulgació científica a nivell europeu. Interactuar, tocar i jugar són premisses bàsiques.

L’edifici, que va ser guardonat amb l’International Architectural Award de 2012, permet descobrir i aprofundir en aspectes com les ones electromagnètiques, les radiacions ionitzants, els infrarojos o els raigs X. A més, permet conèixer quins són i com es gestionen els diferents tipus de residus industrials, així com les claus de l’eficiència energètica. En aspectes més centrats en energia nuclear, el Centre explica com funciona una central, com es fabrica el combustible, i fins permet experimentar com es treballa a la sala de control, el cervell de la instal·lació. .

PER A TOTS ELS PÚBLICS

 

ANAV

El Centre d’Informació d’ANAV està pensat per adaptar-se a públics de totes les edats i perfils. Estudiants de secundària, estudiants universitaris, col·lectius i agrupacions… Els continguts científics es presenten de forma propera i atractiva per motivar noves inquietuds i fer venir ganes de seguir descobrint.

VIDEOS

L’ENERGIA QUE ENS MOU

CREAR CONSCIÈNCIA

FORMULARI

Nom *

Cognoms *

Email *

Missatge *

He llegit i accepto la Política de Privacitat*

CONTACTO

Política de Privacidad

Le informamos que los datos por usted facilitados serán tratados por Asociación Nuclear Ascó-Vandellós II, A.I.E (en adelante ANAV), como Responsable del Tratamiento con la finalidad del registro y control de acceso al Centro de Información de ANAV.
Dicho tratamiento queda legitimado en base a su consentimiento al enviar los datos necesarios para gestionar de la visita al Centro de Información de ANAV, pudiendo retirarlo en cualquier momento, dirigiéndose por escrito a la dirección que se indica más adelante.

Los datos proporcionados se conservarán durante el tiempo necesario para gestión de la visita al Centro de Información de ANAV, mientras no se solicite su supresión por el interesado.
No se cederán datos a terceros sin su consentimiento previo.

Al facilitarnos los datos referidos anteriormente, usted garantiza haber informado a cada uno de los titulares de los datos y haber obtenido la autorización de los mismos para realizar la comunicación de sus datos a Asociación Nuclear Ascó-Vandellós II, A.I.E, y para la realización de fotografías durante la visita, en los términos y finalidades descritos anteriormente.
El titular de los datos podrá ejercer el derecho de acceso, rectificación, oposición al tratamiento o supresión así como, en determinadas circunstancias, limitación al tratamiento y portabilidad de los datos dirigiéndose por escrito a: Asociación Nuclear Ascó-Vandellós II A.I.E., Dirección de Recursos Humanos, Servicio de atención al Personal (SAP), Apartado de correos, 48, 43890 L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona), o a la siguiente dirección de correo electrónico: sap@anacnv.com incluyendo en la misma la ‘Ref. Protección de Datos’
Además, también tiene derecho a retirar el consentimiento prestado y a presentar una reclamación a la Agencia Española de Protección de Datos, si lo considera necesario (www.agpd.es).

Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web:   https://www.anav.es/es/rgpd-centro-informacion/