Contacte

Contáctanos y te aclaramos cualquier duda

Nom *

Cognoms *

Email *

Missatge *

He llegit i accepto la Política de Privacitat *

ANAV SEU CORPORATIVA

Apartat Correus 48 – 43890 L’Hospitalet de l’Infant – Tarragona
Tel. 977 818 800
Fax 977 818 720

CENTRAL NUCLEAR ASCÓ

Avinguda de les Centrals, s/n – 43791 Ascó – Tarragona
Tel. 977 415 000
Fax 977 405 181

CENTRAL NUCLEAR VANDELLÓS II

Apartat Correus 27 – 43890 L’Hospitalet de l’Infant – Tarragona
Tel. 977 818 700
Fax 977 810 014

Política de Privacitat

Vostè presta el seu consentiment de forma precisa i inequívoca a que les dades de caràcter personal que ens facilita en el present formulari seran tractades per Associació Nuclear Ascó-Vandellós II, A.I.E (d’ara endavant ANAV), com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de possibilitar la gestió de la seva sol·licitud o consulta.

Aquest tractament queda legitimat sobre la base del seu consentiment en enviar la sol·licitud o consulta, que es pot retirar en qualsevol moment, dirigint-se per escrit a l’adreça que s’indica més endavant.

En facilitar-nos el seu correu electrònic o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònic, vostè consent expressament que dits mitjans siguin utilitzats per complir amb la finalitat anteriorment indicada.

No se cediran dades a tercers sense el seu consentiment previ.

Les dades proporcionades es conservaran durant el temps necessari per a la tramitació i resposta de la consulta, mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Finalment, li informem que en qualsevol moment, vostè té dret d’accés, rectificació, oposició al tractament o supressió, així com, en determinades circumstàncies, limitació al tractament i portabilitat de les dades recollides dirigint una comunicació per escrit a: Associació Nuclear Ascó-Vandellós II A.I.E., Direcció de Recursos Humans, Servei d’atenció al Personal (SAP), Apartat de correus, 48, 43890- L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) o  a la següent direcció de correu electrònic: sap@anacnv.com, incloent a la mateixa la ‘Ref. Protecció de Dades’

A més, també té dret a retirar el consentiment prestat i a presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si ho considera necessari (www.agpd.es)

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:  https://www.anav.es/es/rgpd-contacto/