Persones de confiança

Una indústria tecnològica com ANAV no podria assolir tots els objectius sense la garantia de persones altament preparades i motivades. Els professionals nuclears d’Ascó i Vandellós II estan imbuïts en la cultura de la Seguretat i la responsabilitat, i tenen capacitat per abordar amb confiança tots els reptes que planteja el futur.

L’especialització, l’auto-exigència i el treball en equip són valors clau per a la plantilla d’ANAV, un grup del qual formen part més de 1.000 persones. Per mantenir altes prestacions de qualitat, l’esforç de formació és absolutament clau. Els nostres professionals dediquen de mitjana més d’un 4% de l’horari laboral a rebre entrenament. Tres de cada quatre hores estan dedicades a aspectes relacionats amb la seguretat.

DOS GENERACIONES SINCRONIZADAS
Veure vídeo

Dos generaciones sincronizadas

FORMACIÓN PARA EL LIDERAZGO
Veure vídeo

Formación para el liderazgo

Els resultats avalen l’actualització en continu dels treballadors. Destaca, en aquest sentit, la disminució progressiva de la sinistralitat laboral. L’índex de freqüència general d’accidents és de fet aproximadament vuit vegades inferior a la mitjana del sector.

L’empresa motiva més la implicació a llarg termini de la plantilla, i desenvolupa polítiques de promoció interna, igualtat i conciliació familiar que faciliten el desenvolupament del talent i un bon clima laboral per a les persones que integren l’organització al llarg de la vida professional.

“Professionals qualificats, motivats i amb experiència. Ens esforcem per ser el millor equip”

0
984

treballadors

0
4,1
%

de l'horari dedicat a formació

0
45

anys mitjana d'edat