Més de 100 professionals contribueixen a les campanyes de donació de sang a les centrals nuclears Ascó y Vandellós II

Més d’un centenar de persones van respondre a la crida a la participació a les campanyes de donació de sang del Banc de Sang i Teixits que van tenir lloc el febrer passat als emplaçaments de les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II sota el lema “Toca donar, toca rebre vida”. Des dels serveis mèdics d’ANAV es destaca que s’ha consolidat un alt nivell de participació davant d’aquesta petició solidària que posa en relleu la voluntat i el compromís dels professionals que treballen a les plantes d’ANAV, tant del personal propi com d’empreses col·laboradores .

Cada any, la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es desplaça durant uns quants dies als emplaçaments de les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II per poder facilitar a les persones la donació voluntària de sang i plasma. Una col·laboració que aquest 2024 s’ha realitzat el mes de febrer i que ha comptat amb un total de 104 donacions de sang i dues de medul·la òssia. Cal destacar que, entre els donants, 14 persones feien una donació per primera vegada.

Amb aquesta acció solidària, els participants a la campanya de donació de sang d’aquest any ajudaran un total de 322 pacients.