L’aula d’extensió per a la gent gran de la UdL visita el Centre d’Informació

Ascó, 15 de febrer de 2013. L’aula d’extensió universitària per a la gent gran de Lleida i comarca va realitzar una visita cultural al Centre d’Informació d’ANAV, a Ascó, el passat divendres 15 de febrer. Aquesta entitat, la segona més antiga de Catalunya amb més de trenta anys de vida, té l’objectiu de dotar de coneixements culturals als més grans i ajudar-los a entendre conceptes de la vida moderna.

Per això, des del mes d’octubre fins al maig, durant dues hores, dos dies a la setmana assisteixen a l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida on s’hi imparteixen classes de medicina, energia, història, geografia, geologia i economia per entendre l’actualitat financera.

A més, al final de cada trimestre els més de 400 alumnes fan visites culturals per aprofundir en els temes que han tractat a l’aula prèviament. En aquest cas, es van apropar al Centre d’Informació d’ANAV on, mitjançant una visita pel centre, un audiovisual i un col·loqui, van conèixer el món nuclear i van resoldre els dubtes sobre aquesta energia.

El vocal del aula, Jesús López, va voler manifestar la seva satisfacció sobre l’itinerari: “La visita ha estat estupenda, ens ha agradat molt, és molt instructiva i ens ha donat confiança en aquesta energia. Quan coneixem les coses, deixem de tenir-ne por i les estimem més”.