La delegada del Govern de la Generalitat i una delegació de Junts per Catalunya, visites institucionals recents a CN Vandellòs II

La central nuclear Vandellòs II va rebre dimarts passat, 18 de gener, la visita de la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Teresa Pallarès. La representant del govern autonòmic va ser rebuda per José Antonio Gago, director general d’ANAV, i Montse Godall, cap de Comunicació i Relacions Externes, que li van exposar els reptes principals que afronten les centrals operades per ANAV en un moment d’especial intensitat en el debat social sobre la transició energètica i el paper de l’energia nuclear en ella. Per la seva banda, el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, té programada una propera visita a la central nuclear Ascó.

Són diversos els partits polítics que han mostrat el seu interès per visitar les centrals en els darrers temps i, en aquest sentit, el passat divendres, 22 de gener, Vandellòs II va acollir la visita d’una delegació de Junts per Catalunya encapçalada pel seu secretari general. Altres formacions polítiques com Esquerra Republicana de Catalunya o Ciutadans també han visitat recentment les plantes operades per ANAV.