Jóvenes Nucleares presenten les seves activitats

L’associació Jóvenes Nucleares, la comissió de la Societat Nuclear Espanyola que agrupa els professionals més joves del sector, va presentar-se a Tarragona, en una jornada que va tenir lloc a les instal•lacions de Tecnatom el passat divendres, 15 d’abril. Jóvenes Nucleares vol desplegar les activitats divulgatives y de comunicació que porta a terme en altres entorns i per això està duent a terme aquestes sessions als territoris on es troben ubicades les centrals nuclears espanyoles. En el marc d’aquesta trobada, els president i vicepresident de l’associació van presentar les activitats que duen a terme i entre els que destaquen les xerrades a escoles, el curs bàsic de ciència i tecnologia nuclear o visites tècniques pels joves professionals.

L’acte va comptar amb la presència del Director General de ANAV Jose A. Gago, qui va obrir l’acte, amb una presentació on destacà la seva visió personal de la indústria nuclear, parlà també dels reptes i oportunitats que ens ofereix el sector en l’actualitat i de la perspectiva de l’actual entorn internacional i nacional.

Per la seva banda, Alfonso Vinuesa i José García president i vicepresident respectivament de JJNN van exposar les principals línies d’actuació de l’associació i va animar als presents a col•laborar amb l’entitat a fi d’establir, a l’entorn de les centrals catalanes, un nucli de joves compromesos amb la difusió de la tecnologia nuclear.

Per més informació o per associar-te a Jóvenes Nucleares, et pots adreçar a www.jovenesnucleares.org