Exposició i conferències al centre d’informació de CN Ascó

L’exposició Entre Moléculas, impulsada pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) amb motiu de l’Any Internacional de la Química, pot visitar-se de l’1 al 31 de maig a la sala polivalent del centre d’informació de CN Ascó. L’exposició es complementarà amb dues conferències divulgatives i dirigides al gran públic relacionades amb el món de la química i la física.

Javier Castelo, professor de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona, pronunciarà, el dimarts 15 de maig a les 19 hores, la conferència “Marie i Irene Curie, dones pioneres en la radioactivitat”. El dijous 17 de maig, a les 18.30 h, serà el torn del Catedràtic de Química Orgànica de la Universitat de Saragossa, José Luis Serrano, que impartirà la conferència “La química: un pilar del desenvolupament de les societats modernes”.

Amb aquestes activitats, el centre d’informació de CN Ascó, inaugurat a finals de 2011, potencia la seva oferta divulgativa dedicada al sector de l’energia i el funcionament de les centrals nuclears, ja que està previst que la sala polivalent del centre aculli periòdicament exposicions i activitats relacionades amb la ciència en totes els seus vessants, complementant així el recorregut museogràfic permanent.

Fes click a la imatge per veure els detalls.