El Centre d’Informació d’ANAV es converteix en un plató de TV durant una visita escolar

El Centre d’Informació d’ANAV a C.N Ascó va rebre, el passat 11 de febrer, una doble visita per part dels alumnes de l’escola Mestre Agustí Barberà, d’Amposta, i el Canal 21.

Els 30 alumnes de l’escola d’Amposta van realitzar una visita guiada per les instal·lacions, on van poder aprendre com funciona l’energia nuclear, interactuar amb els elements del centre, sentir-se treballadors d’ANAV disfressant-se amb els EPI’s i fer una simulació amb la recreació de la sala de control.

Al mateix temps, l’equip de gravació del programa “Petits Artistes” del canal d’àmbit comarcal, Canal 21, va enregistrar la visita dels alumnes de 6è de primària amb l’objectiu de donar a conèixer una de les fonts energètiques del territori.

Per això, van fer un seguiment de la visita i una vegada acabada, van entrevistar als nens i els hi van preguntar sobre les seves experiències i coneixements anteriors i posteriors a l’itinerari.

El programa, que té l’objectiu de preguntar als nens sobre diversos temes com el Nadal, la família, la recollida de bolets i altres coses típiques de la vida quotidiana, s’emetrà en els propers dies.