El Centre d’Informació acull la mostra de fotografies “Amb la càmera a la maleta”

Ascó, 2 d’abril de 2014. El Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó acollirà a partir del proper 5 d’abril una exposició de fotografies de Jordi Estrampes, cap d’Enginyeria del Reactor i Salvaguardes Nuclears de CN Ascó i aficionat a la fotografia. La mostra titulada “Amb la càmera a la maleta” recull un total de 19 fotografies de l’autor realitzades amb dues tècniques diferents, digital i revelat químic.

La mostra està formada per una selecció de fotografies que defineixen la trajectòria de l’autor tant des del punt de vista de la tècnica com de la temàtica. D’una banda, l’exposició inclou 9 imatges de viatges, a color, tant digitals com en pel·lícula química escanejada i 10 imatges en blanc i negre, realitzades en la seva majoria en pel·lícula química que posteriorment han estat escanejades i tractades de manera digital. Aquestes últimes formen part del que Jordi Estrampes denomina “fotos buscades”, llocs, propers o llunyans, que l’autor ha sentit la necessitat d’anar a retratar.

“Amb la càmera a la maleta” combina, d’aquesta manera, dos tipus d’imatges realitzades en moments molt diferents i segons paraules de l’autor, el matís és important: “Quan vas de viatge i te’n portes la càmera fas fotos del que veus, del que et trobes, en altres ocasions, he fet viatges o m’he desplaçat, per fer una foto, he anat a buscar allò”.

Amb aquesta exposició de fotografia el Centre d’Informació inicia un cicle d’exposicions dedicades a mostrar les habilitats artístiques de professionals que treballen en les centrals nuclears Ascó i Vandellòs II. El centre ofereix així la possibilitat d’exposar treballs d’interès per al públic, tant intern, com a extern, i es compromet a donar difusió d’aquestes activitats a través de diferents canals de comunicació.

Per visitar l’exposició es pot contactar en el telèfon 977 415 230 o a través de visitascnasco@anacnv.com.