Directius del 58th WANO Paris Centre Governing Board visiten la central nuclear Vandellòs II

L’Hospitalet de l’Infant, 21 d’octubre de 2013. Un grup de directius assistents a la 58ena edició del WANO Paris Centre Governing Board que es va celebrar a Barcelona del 16 al 18 d’octubre va visitar la central nuclear Vandellòs II el divendres passat, com a part del programa d’aquestes jornades.

Entre ells es trobaven membres del WANO Paris Centre, ENEL, AREVA, Iberdrola, EON, Gas Natural, Vattenfall, Electrabel, el grup xinès CGN (China Guandong Nuclear Power Holding) i de les centrals nuclears Almaraz-Trillo, Sellafield (Regne Unit) i Beznau (Suïssa), entre d’altres.

La visita va ser rebuda a Vandellòs II pel director general, José Antonio Gago; els membres del staff de direcció, David Martínez Aracil i Rafael Gasca, i el director de la central, Rafael Martín. Després d’una breu introducció i descripció de les centrals d’ANAV i de les darreres activitats que s’estan duent a terme, especialment aquelles relacionades amb el projecte Reforç de la Seguretat, el grup va realitzar una visita per l’emplaçament. Durant el recorregut van visitar la sala de control, l’edifici de turbines, l’edifici EJ i la resta d’àrees exteriors de la central.