CN Ascó rep la visita del President de la Diputació, el Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre i el Director General d’Energia

Ascó, 10 de maig de 2013. La central nuclear Ascó va rebre el dijous, 9 de maig, la visita del President de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; i el Director General d’Energia de la Generalitat, Pere Palacín, acompanyats per membres dels seus respectius gabinets.

Els representants institucionals van recórrer les instal·lacions de la central acompanyats pel director general d’Energia Nuclear d’Endesa, José Mª Grávalos; el director general d’ANAV, José Antonio Gago; la cap de Comunicació i Relacions Externes, Montse Godall i l’alcalde d’Ascó, Rafael Vidal. La visita es va iniciar amb un recorregut per l’espai museogràfic del Centre d’Informació. Posteriorment, el grup es va traslladar a la planta per conèixer de primera mà els espais més característics de la instal·lació, com ara la sala de control, l’edifici de turbines, la zona de captació d’aigua del riu Ebre o la torre de refrigeració. Durant l’estada a les instal·lacions, els representants institucionals van poder conèixer detalls sobre el funcionament de la planta i les seves activitats.