CN Ascó rep la visita d’alumnes de la UPC

CN Ascó va rebre el passat dimecres, 19 d’octubre, la visita dels alumnes d’Enginyeria Nuclear de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que cursen l’assignatura de Física de Reactors Nuclears.

En arribar van anar al Centre d’Informació de la central, on se’ls va explicar el funcionament de CN Ascó. A més, Enric Guiu, de la unitat organitzativa de Tecnologia els va aportar informació més detallada sobre la planta. Posteriorment, el grup va visitar sala de control i zona controlada de la unitat II, així com penetracions mecàniques, l’edifici de combustible i la planta principal de turbines d’aquesta unitat.

D’altra banda, CN Ascó va rebre el 21 d’octubre, una altra visita d’alumnes de la UPC, però en aquesta ocasió, del quart curs d’Enginyeria Química. Després d’una breu presentació al centre d’informació, els estudiants van realitzar un recorregut per la planta, en el que van visitar la sala de control de la unitat I, turbines, el sistema de refrigeració de la planta, així com el laboratori i la planta de tractament d’aigües, on dos membres de la unitat de Química, Rafael Cabezas i José Luis Fernández, van donar a conèixer als alumnes l’aplicació de la Química i Radioquímica a la instal·lació.