ANAV i Nuclenor realitzen un benchmarking sobre comunicació interna i externa

L’Hospitalet de l’Infant, 25 d’abril de 2012. Professionals de l’àrea de Comunicació de la central nuclear Santa Maria de Garoña van visitar els dies 19 i 20 d’abril les centrals Ascó i Vandellòs II per realitzar un benchmarking de comunicació. En aquest sentit, 6 membres de comunicació interna i externa de la central burgalesa es van desplaçar fins a les instal·lacions d’ANAV amb l’objectiu d’intercanviar experiències en matèria de comunicació i posar en comú les pràctiques habituals en cada organització.

El benchmarking es va iniciar el dijous 19 d’abril al Centre d’Informació de CN Ascó. Després d’una breu presentació dels equips, es van posar sobre la taula alguns temes de comunicació interna i externa, com per exemple procediments i guies de gestió, canals i publicacions, planificació i edició de continguts, indicadors i autoavaluació, relacions institucionals i amb els mitjans de comunicació i reptes i millores futures, entre d’altres aspectes. La jornada va continuar amb la visita a les instal·lacions del Centre d’Informació, en la qual els professionals de Garoña van destacar “l’encert dels mòduls pel seu contingut i disseny, així com interactivitat”.

El divendres 20 d’abril, l’equip de Garoña es va traslladar fins a la central nuclear Vandellòs II, on va realitzar un intercanvi d’experiències sobre les visites institucionals i els respectius centres d’informació. La jornada va finalitzar amb una visita per l’emplaçament.