ANAV celebra la seva reunió anual amb els alcaldes de l’entorn d’Ascó i Vandellòs II

La Direcció de l’Associació Nuclear Ascó – Vandellòs II (ANAV) va celebrar dilluns passat 27 la seva reunió anual amb els representants municipals de les 18 localitats situades a l’entorn de les centrals. La trobada va tenir lloc al Centre d’Informació d’ANAV a la central nuclear Ascó, en el marc del compromís d’ANAV amb la transparència i la col•laboració amb el teixit social i econòmic de l’àrea en la qual s’ubiquen les seves plantes.

Durant la reunió, els directors de les dues centrals, Manel Campoy i Rafael Martín, van fer balanç de l’operació de les plantes durant els últims mesos i van oferir previsions sobre el futur immediat. Campoy va posar l’accent principalment en la recentment finalitzada recàrrega de CN Ascó II, sense incidències relacionades amb la seguretat nuclear, laboral o física i amb gran ajust al programa. Per la seva banda, Rafael Martin va exposar els principals objectius de la recàrrega que CN Vandellòs II escometrà a la tardor.

Per la seva banda, el Director General d’ANAV, José Antonio Gago, va exposar als representants públics els principals reptes que afrontarà l’organització en els propers mesos i va informar sobre les iniciatives de col•laboració amb l’entorn que manté ANAV. En aquest sentit, Gago va manifestar el seu desig de seguir aprofundint en la dinàmica de col•laboració amb els Ajuntaments de l’entorn d’Ascó i Vandellòs II, el paper del qual com a interlocutors d’ANAV és essencial per a la integració de les plantes a l’àrea on desenvolupen les seves activitats.