Passió per la ciència

Com podem estalviar energia?¿Què és un kilowatt-hora? ¿Què són les radiacions ionitzants? hi ha Moltes preguntes relacionades amb l’energia i l’energia nuclear en particular.

ANAV

El Centre d’Informació de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) és un espai interactiu on trobar respostes, i per què no, plantejar-se noves preguntes.

“Obligat interactuar, tocar i jugar”

centre-informació-9-490x179

El Centre d’Informació d’ANAV és un espai concebut per aprofundir en el coneixement de l’energia d’una forma lúdica, mitjançant l’experimentació. La proposta didàctica és fruit del treball d’un equip multidisciplinari dirigit per Manuel Toharia, director del Museu de les Ciències Príncep Felip de València. Està configurat com un espai obert, viu, adaptable i dinàmic, un lloc on acollir, mostrar i explicar en la línia d’altres moderns centres de divulgació científica a nivell europeu. Interactuar, tocar i jugar són premisses bàsiques.

L’edifici, que va ser guardonat amb l’International Architectural Award de 2012, permet descobrir i aprofundir en aspectes com les ones electromagnètiques, les radiacions ionitzants, els infrarojos o els raigs X. A més, permet conèixer quins són i com es gestionen els diferents tipus de residus industrials, així com les claus de l’eficiència energètica. En aspectes més centrats en energia nuclear, el Centre explica com funciona una central, com es fabrica el combustible, i fins permet experimentar com es treballa a la sala de control, el cervell de la instal·lació. .

PER A TOTS ELS PÚBLICS

 

ANAV

El Centre d’Informació d’ANAV està pensat per adaptar-se a públics de totes les edats i perfils. Estudiants de secundària, estudiants universitaris, col·lectius i agrupacions… Els continguts científics es presenten de forma propera i atractiva per motivar noves inquietuds i fer venir ganes de seguir descobrint.

FORMULARI

Nom *

Cognoms *

Email *

Missatge *

He llegit i accepto la Política de Privacitat *

CONTACTO

Política de Privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, vostè queda informat de manera precisa i inequívoca que les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer de dades titularitat de Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II, AIE, amb la finalitat de possibilitar la gestió de la seva sol·licitud o consulta.

Al facilitar el seu correu electrònic o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònic, vostè consenteix expressament que aquests mitjans siguin utilitzats per al compliment de la finalitat anteriorment indicada.

Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II, A.I.E. li garanteix que les seves dades personals seran tractades confidencialment, adoptant per a això les mesures d’índole tècniques i organitzatives exigibles per la legislació vigent.

Finalment, l’informem que en qualsevol moment, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades dirigint una comunicació per escrit a: Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II AIE, Direcció de Recursos Humans, Servei d’atenció al Personal (SAP), Apartat de correus, 48, 43890- l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) o bé a la següent adreça de correu electrònic: sap@anacnv.com, incloent en la mateixa la ‘Ref. Protecció de Dades’