Passió per la ciència

Com podem estalviar energia?¿Què és un kilowatt-hora? ¿Què són les radiacions ionitzants? hi ha Moltes preguntes relacionades amb l’energia i l’energia nuclear en particular.

ANAV

El Centre d’Informació de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) és un espai interactiu on trobar respostes, i per què no, plantejar-se noves preguntes.

“Obligat interactuar, tocar i jugar”

centre-informació-9-490x179

El Centre d’Informació d’ANAV és un espai concebut per aprofundir en el coneixement de l’energia d’una forma lúdica, mitjançant l’experimentació. La proposta didàctica és fruit del treball d’un equip multidisciplinari dirigit per Manuel Toharia, director del Museu de les Ciències Príncep Felip de València. Està configurat com un espai obert, viu, adaptable i dinàmic, un lloc on acollir, mostrar i explicar en la línia d’altres moderns centres de divulgació científica a nivell europeu. Interactuar, tocar i jugar són premisses bàsiques.

L’edifici, que va ser guardonat amb l’International Architectural Award de 2012, permet descobrir i aprofundir en aspectes com les ones electromagnètiques, les radiacions ionitzants, els infrarojos o els raigs X. A més, permet conèixer quins són i com es gestionen els diferents tipus de residus industrials, així com les claus de l’eficiència energètica. En aspectes més centrats en energia nuclear, el Centre explica com funciona una central, com es fabrica el combustible, i fins permet experimentar com es treballa a la sala de control, el cervell de la instal·lació. .

PER A TOTS ELS PÚBLICS

 

ANAV

El Centre d’Informació d’ANAV està pensat per adaptar-se a públics de totes les edats i perfils. Estudiants de secundària, estudiants universitaris, col·lectius i agrupacions… Els continguts científics es presenten de forma propera i atractiva per motivar noves inquietuds i fer venir ganes de seguir descobrint.

FORMULARI

Nom *

Cognoms *

Email *

Missatge *

He llegit i accepto la Política de Privacitat*

CONTACTO

Política de Privacitat

Vostè presta el seu consentiment de forma precisa i inequívoca a que les dades de caràcter personal que ens facilita en el present formulari seran tractades per Associació Nuclear Ascó-Vandellós II, A.I.E (d’ara endavant ANAV), com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de possibilitar la gestió de la seva sol·licitud o consulta.

 Aquest tractament queda legitimat sobre la base del seu consentiment en enviar la sol·licitud o consulta, que es pot retirar en qualsevol moment, dirigint-se per escrit a l’adreça que s’indica més endavant.

 En facilitar-nos el seu correu electrònic o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònic, vostè consent expressament que dits mitjans siguin utilitzats per complir amb la finalitat anteriorment indicada.

No se cediran dades a tercers sense el seu consentiment previ.

 Les dades proporcionades es conservaran durant el temps necessari per a la tramitació i resposta de la consulta, mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

 Finalment, li informem que en qualsevol moment, vostè té dret d’accés, rectificació, oposició al tractament o supressió, així com, en determinades circumstàncies, limitació al tractament i portabilitat de les dades recollides dirigint una comunicació per escrit a: Associació Nuclear Ascó-Vandellós II A.I.E., Direcció de Recursos Humans, Servei d’atenció al Personal (SAP), Apartat de correus, 48, 43890- LHospitalet de lInfant (Tarragona) o  a la següent direcció de correu electrònic: sap@anacnv.com, incloent a la mateixa la Ref. Protecció de Dades

A més, també té dret a retirar el consentiment prestat i a presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si ho considera necessari (www.agpd.es)

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: http://www.anav.es/ca/avis-legal/